Reparation af tøj udført af kompetente skræddere​

​Har du noget tøj, der trænger til en kærlig hånd? Hos Renseriet kan vi hjælpe med reparation af tøj i ethvert omfang. Vores renseri er placeret på Borgergade i København K. Herfra hjælper vores dygtige skræddere lokale og folk fra Indre By, Østerbro og omegn med at reparere deres tøj.

Vi har nogle yderst kompetente skræddere tilknyttet vores renseri. De kan klare både store og små opgaver. Inden for to dage kan vi have dit tøj repareret. Du kan derfor hurtigt få opfrisket garderoben med brugbart tøj igen.

Vi klarer alle former for tøjreparationer

Med vores skrædderservice kan vi hjælpe med alle former for reparation af tøj. Det omfatter både de meget omfattende og de knapt så omfattende. 

Vi kan blandt andet hjælpe med reparation af huller, hvor vi sørger for en flot løsning. Derudover hjælper vi også med bukser, som vi både kan lægge ind, ud, op og ned. Har du en lynlås, der trænger til at blive udskiftet, hjælper vi også med det. 

Vi står klar til at klare din udfordring. Vi vægter kvalitet højt, så du igen kan få glæde af dit tøj. Vores professionelle skræddere kan derfor være den perfekte løsning, når din favoritbluse eller andet går i stykker.

Skal vi hjælpe med reparation af dit tøj?

Skal vi hjælpe med at give dit gamle tøj nyt liv? Vi hjælper med alle former for reparation af tøj efter dit ønske. 

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vores skrædderservice kan hjælpe dig med. Du kan ringe på 60 24 95 19 eller skrive til info@hurtigrens.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Få et tilbud på renseri​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TELEFON

Ring på 60 24 95 19

FIRMA

​Renseriet • CVR: 36398000