Renseri og vaskeri der er anbefalet af AOK

​Er du på udkig efter et centralt renseri med høj kvalitet og flere praktiske ydelser? Renseriet i København K ligger centralt i Borgergade. Herfra hjælper vi flere kunder fra Indre By, Østerbro og omegn.
​AOK anbefaler os blandt fire renserier. På vores vaskeri tager vi imod alt inden for, dyner, dunjakker, bluser, blazere, bukser, kjoler, skind og pelse. 

Herudover tilbyder vi også reparation af tøj, en omfattende skrædderservice, opbevaring af pelse samt produkter mod møl. Vi kan også tilbyde rens af brudekjole. På den måde er vi meget mere end et normalt renseri.

Få et tilbud på renseri​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få foretaget en hurtig rens på vores renseri

Har du brug for en hurtig rens, kan vi også hjælpe med det på vores vaskeri. Ud over den normale dag-til-dag-levering af renset og vasket tøj, kan vi som noget ekstra tilbyde hurtig rens. Med hurtig rens har du mulighed for at indlevere dit tøj, hvor du samme dag kan få det udleveret igen – rent og pænt.

Hvis du afleverer dit tøj på vores renseri inden klokken 10.00, kan vi have det klar til dig allerede klokken 16.00 samme dag. Nemmere bliver det ikke, når du har brug for rent tøj i en fart. Vi er derfor et vaskeri og renseri, der går skridtet videre for at gøre det endnu mere bekvemt for dig at få rent tøj.​

Kontakt os for mere information om rensning af tøj

Vi er den helt rette løsning, når du vil have rent tøj og lignende i en fart. Er du interesseret i at høre mere om vores priser, eller ønsker du en fast pris på en eller flere ting, du skal have renset? Kontakt os på telefon 60 24 95 19  eller e-mail info@hurtigrens.dk.

​​

​TELEFON

Ring på 60 24 95 19

FIRMA

​Renseriet • CVR: 36398000